Åkeri Ängelholm

I den vackra kuststaden Ängelholm i nordvästra Skåne går industriföretagen på högvarv, vilket innebär lika hög ruljans för åkerierna i staden. Företag som är mitt uppe i sina produktioner måste konstant ha ett stadigt transportflöde, i synnerhet för att inte produktionen skall stanna av. Även om utbudet av transportföretag är stort så är det viktigt att tänka igenom valet av ett åkeri i Ängelholm. Det gäller att se till helheten. Har företaget i fråga kapaciteten med förare och lastbilspark? Kan det hantera just ditt företags produkter? Har företaget rätt försäkringar och certifieringar? Väljer du Expressbolaget Budservice som ditt åkeri i Ängelholm är svaret ja på alla dessa frågor. Vi svarar upp mot alla industristandarder och vi har erfarenheten.

Ett heltäckande åkeri Ängelholm

Med över 30 år i branschen är vi ett av Skånes äldsta åkerier. Vi är glada över att ha gjort många kunder nöjda under åren, men vi är knappast nöjda. Vi vill fortsätta utveckla och bredda vårt tjänsteutbud med målet att bli ett heltäckande åkeri i Ängelholm och övriga Skåne.

Vi erbjuder bland annat:

  • Transport och hantering av kyl- och frysgods
  • ADR-transport (e.g. kemikalier och andra hälsovådlar ämnen)
  • En vagnpark av lastbilar och bilar i alla dimensioner
  • Kvalificerad och utbildad förarpersonal som kan sitt jobb
  • Tillmötesgående och serviceinriktad personal som alltid är alerta

Ett åkeri i Ängelholm och övriga Sydsverige

Expressbolaget Budservice är ett åkeri Ängelholm som har möjlighet att snabbt leverera varor och gods över hela Sydsverige. Vi får också in förfrågningar om körningar över hela riket som vi gladeligen välkomnar. Under hela verksamhetsperiod har vi lyckats göra våra kunder nöjda och belåtna. Tack var vår duktiga personal i terminalen och ute på fältet fortsätter vi expandera vår verksamhet i fler viktiga städer i Skåne.

Hör av dig till oss idag

Om du behöver ett pålitligt åkeri i Ängelholm som har möjlighet att transportera ditt gods till en given destination kan du räkna med oss. Vi är hantera din leverans med högsta varsamhet och professionalism samtidigt som du kan räkna med att vi alltid är i tid.

Känn dig välkommen att höra av dig till oss redan idag – oavsett om du är privatperson eller företag. Inget jobb är för litet eller för stort oss och som kund är du alltid vår högsta prioritering.