Om oss

Det var år 1984 i Bjuv som makarna Jan och Gun Gustavsson slog upp portarna till företaget Budservice AB som det hette på den tiden. Verksamheten fick en fantastisk start och det dröjde inte länge för en företaget flyttade vidare till större lokaler i det vackra Helsingborg. Fler kunder fortsatte att strömma in och efter några år köptes bolaget Expressbolaget AB och det nysammanslagna företaget Expressbolaget Budservice var ett faktum.

År 2008 lämnade Jan och Gun Gustavsson över ledningen till sonen Kenneth som framgångsrikt förde arvet framåt i tiden. Våren 2014 kom Lummern Förvaltning AB in i ägarbilden, medan Kenneth tog steget ned från VD-rollen för att fortsätta med affärsutveckling inom transportområdet.

Stark vision

Expressbolaget Budservice befinner sig idag i en fortsatt expansion och siktar på att utöka sin geografiska närvaro till andra regioner i Sydsverige. Företagets vision – att vara det pålitligaste alternativ inom bud och transport – står lika starkt kvar som när det slogs fast under uppstarten 1984. Det lönar sig att aldrig lämna ett arbete åt slumpen och att alltid vara ”hands on” när det gäller kundservice. Eftersom Expressbolagets utbildade chaufförer och smidiga organisation alltid leverar i tid, är det svårt för kunder i Skåne att välja något bättre alternativ.

Behöver du eller ditt företag hjälp med bud och transport i Skåne? I så fall är det bara att du ringer Expressbolaget Budservice i Helsingborg, vi hjälper dig att få dina varor och paket levererade i tid.