Transportfirma

En transportfirma som håller sitt löfte

När produktionen börjar ta fart gäller det att som företag hänga med i alla led. De många företag runtom i landet som sysslar med tillverkning är många gånger beroende av en transportfirma som snabbt kan leverera och inte minst av allt, göra det i god tid. Expressbolaget Budservice i Helsingborg AB har varit verksamt i över 30 år inom transport- och budtjänster. Vi förstår exakt grundproblematiken när det gäller behovet av en pålitlig transportfirma. Under åren har vi sett många transportbolag som gått i konkurs för att de förmodligen snabbt tappat kunder. En av anledningarna till detta är just att man inte lyckats hålla det man lovat när det gäller upphämtningar och leveranser. I dagens snabba och effektiva produktionssamhälle finns det inte utrymme för sådana missar. Allt måste klaffa och det skall helst gå fort. Vi är en transportfirma som lyckats hålla vårt löfte genom alla år. Det är kanske därför vi är en av de mest etablerade aktörerna i vår region.

En transportfirma skall inte kosta skjortan

Vi tycker att man alltid måste vara rimlig och transparent när man arbetar mot såväl privat- som företagskunder. När vi får en kundförfrågan är en av de första funderingarna vad priset kommer för våra tjänster kommer landa på. I ett sådant läge är vi alltid raka och ge transparenta redogörelser och svar för hur vi arbetar och tar betalt. Vi tycker dock inte att en transportfirma skall kosta skjortan. Beroende på hur stort ditt arbete är vi väldigt flexibla när det gäller pris. Handlar det om ett längre återkommande arbete, eller slingor, så kommer vi alltid fram till den optimala skräddarsydda lösningen där vi är överens om ett fast pris om gäller.

Full kapacitet och tillgänglighet

En bra transportfirma måste ha full kapacitet när det gäller bud- och lastbilar. Annars får man det helt enkelt svårt att tackla de många kundförfrågningarna som kan strömma in. Det är viktigt att upprätthålla ett starkt transportflöde så att man också kan optimera transporter mellan nära intilliggande geografiska punkter. Expressbud i Helsingborg är en transportfirma med en bilflotta på över 30 bilar som befinner sig i ett konstant flöde. På så sätt blir våra tjänster tillgängligare och snabbare om vi får plötsliga förfrågningar om ilbud.

Hör av dig till oss om du behöver hjälp. Vi är en tillförlitlig transportfirma som alltid håller vårt ord och levererar.